Over ons

Reveal Colombia is opgezet met het idee om Colombia te promoten door middel van het aanbieden van reizen en taalcursussen en te bemiddelen voor stageplekken en vrijwilligerswerk. Wij zijn helemaal verkikkerd op Colombia en hebben als doelstelling voor ogen dat Colombia ooit het slechte imago van zich af mag schudden.

 527125_10151033655328182_1768605529_n

Monica Hottinga – Eigenaar

In 2004 ben ik voor het eerst in Colombia geweest. Op het begin wist ik niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Je hoorde toch altijd slechte verhalen over Colombia. Ik was al wel eerder in Latijns Amerika geweest, maar toch vond ik naar Colombia toe reizen spannender dan naar die andere landen. Daar eenmaal aangekomen merkte ik dat die spanning eigenlijk nergens voor nodig was geweest. Wat een mooi land en wat een warme en vriendelijke mensen! Zoveel diversiteit en zo’n vrolijke cultuur! Sinds 2004 ben ik elk jaar terug geweest in Colombia. Ik heb al aardig wat rondgereisd binnen Colombia en elke keer dat ik ga leer ik weer meer bijzondere plekjes kennen. Zonde eigenlijk dat zoveel mensen deze plekjes nog niet hebben ontdekt. Daarom besloot ik om via deze website dit “geheim” te onthullen. Hopelijk worden jullie na het lezen van deze website net zo enthousiast over Colombia als dat ik ben.

overons2

Daniel Simmonds – Consultant

Geboren en getogen in Colombia. Ik houd van mijn land en wil graag iets voor mijn land betekenen. Ik kan je vertellen dat de meeste buitenlanders die eenmaal in Colombia zijn geweest, verslaafd raken aan Colombia en terug blijven komen. Alleen die drempel om naar Colombia toe te gaan blijft nog altijd hoog. Daarom hoop ik dat door middel van deze website deze drempel een stukje verlaagd zal worden. Aangezien ik bijna mijn hele leven in Colombia heb gewoond, heb ik natuurlijk een uitgebreid netwerk met langdurige en stabiele relaties. Dat is ook wat Reveal Colombia unieker maakt dan andere reis- of bemiddelingsorganisaties. Ik nodig je bij deze uit om mijn prachtige Colombia te leren kennen.

fotografe

Betty G. Elger – Fotografe/Reisspecialiste Colombia

Ik ben sinds twee jaar woonachtig in Colombia en heb me de afgelopen twee jaar geconcentreerd op het leren kennen van Colombia. Aangezien ik van huis uit fotografe ben, heb ik alle mooie plekken waar ik geweest ben vast kunnen leggen op camera en laat ik jullie via deze weg wat van het prachtige Colombia zien. De reizen die wij op deze website aanbieden, zijn reizen die ik zelf gemaakt heb. Uit eigen ervaring kan ik je dus vertellen dat al deze reizen super de moeite waard zijn. Altijd al gedroomd van het leren kennen van Latijns Amerika? Dan is nu het moment aangebroken om deze droom te verwezenlijken!