Spaans leren

Net als het Engels is ook het Spaans een onmisbare taal geworden. Zowel voor studie als voor werksituaties is het steeds belangrijker om de Spaanse taal goed te beheersen.

Wil jij de Spaanse taal op een snelle en leuke manier leren of verbeteren? Dan biedt Reveal Colombia jou de unieke ervaring om een Spaanse taalcursus te volgen in Colombia.

Een taalcursus volg je zolang je zelf wilt, van een week tot een jaar. Bovendien bestaat een taalreis niet alleen uit de taalcursus Spaans, maar ook uit cultuur proeven, activiteiten en excursies ter plaatse. Muziek- en dansliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Colombia, met alle bachatas, cumbias, vallenatos en salsa muziek die daar volop te horen zijn kun je bijvoorbeeld naast de taalcursus ook danslessen volgen. Verder is een taalcursus ook prima te combineren met vrijwilligerswerk.

Net als bij de stageplekken en vrijwilligerswerk kan ook de taalreis op maat worden geregeld. Zo kun je kiezen of je liever groepslessen of privélessen hebt. Of je liever wilt verblijven in een gastgezin of in een studentenhuis en of de Caribische kust jouw voorkeur heeft of toch liever de grote stad of een schattig koloniaal dorpje. Het kan allemaal bij ons!

Neem gerust even contact met ons op via het formulier op de contactpagina of via de E-mail en dan gaan wij samen met jou kijken wat de mogelijkheden allemaal zijn die het beste aansluiten op jouw wensen en behoeftes.