Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk in Colombia is een uitdagende, zinvolle en leuke manier om dit prachtige land te leren kennen. Reveal Colombia werkt samen met verschillende projecten binnen Colombia.

Uiteraard gaan wij uit van je persoonlijke wensen en kwaliteiten. Laat ons weten wat je zelf graag zou willen doen en waar je goed in bent. Vervolgens gaan wij kijken voor welk lokaal project jij als vrijwilliger aan de slag zou kunnen.

Over het algemeen zijn de vrijwilligersprojecten die wij aanbieden het hele jaar door beschikbaar, maar er is soms wel sprake van een minimum aantal weken dat je voor het project beschikbaar moet zijn.

Wat kost het?

Wij bereken geen bemiddelingskosten voor onze vrijwilligersprojecten, maar willen wel verantwoord vrijwilligerswerk leveren. Daarom wordt er een bijdrage gevraagd welke bedoeld is voor de ondersteuning van het project waar je aan de slag gaat. Deze projecten hebben meestal geen middelen om jou op te vangen en te onderhouden, bovendien kost het ze al moeite om het project zelf van alle benodigde zaken te voorzien, vandaar jouw bijdrage.

Reveal Colombia is een sociale organisatie die zich graag inzet voor Colombia. Wij willen echt een steentje bij kunnen dragen, daarom is onze doelstelling niet om winst te maken op deze projecten en hanteren wij zo laag mogelijke tarieven. Wat die tarieven precies zijn hangt van het project af en de tijd die je daar zult doorbrengen.

Enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier op de contact pagina of via de e-mail.